Inhoud van deze pagina:

May the Force be with you: het beste Star Wars speelgoed

Star Wars is één van de grootste Film franchises ter wereld. Wie kent de namen Darth Vader en Luke Skywalker nu niet? Nog steeds worden er films van Star Wars uitgebreid. De fanbase is groter dan ooit, al is niet elke fan tevreden met het pad dat nieuwe eigenaar Disney heeft ingeslagen. Eén ding is zeker: van hoge kwaliteit Star Wars speelgoed zal elke fan warm worden.

Onze zoektocht naar het beste Star Wars speelgoed: een zoektocht door licht en duister

Zelfs als je de Star Wars films niet gezien hebt, zul je veel van de Star Wars figuren en de luchtschepen herkennen. De “Light Sabers” (kleurige lichtzwaarden) zijn natuurlijk iconisch. Star Wars speelgoed zal vanwege het fraaie ontwerp bij bijna ieder kind in de smaak vallen. Ook volwassenen kunnen er nog erg van genieten. Wij zijn sinds het begin fans geweest van de franchise en hebben de trends op het gebied van Star Wars speelgoed voor je in de gaten gehouden.

Snel overzicht: Dit Star Wars speelgoed raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Onze #1 Star Wars speelgoedBaby Yoda Plush: De wereld is weg van Baby Yoda en ons testpanel ook. Deze pop is onze absolute nummer 1 op het gebied van Star Wars speelgoed.
>> Check laagste prijs (momenteel bol.com)
Beste budgetoptie Star Wars speelgoedLego Millennium Falcon: In de verzameling van Star Wars microfiguren is deze Millenium Falcon niet te misstaan. De Millenium Falcon vinden we iconisch en leuk om aan te schaffen.
>> Check laagste prijs (momenteel bol.com)
Beste Star Wars bouwpakket LEGO Star Wars R2-D2: Het karakter is natuurlijk al een favoriet onder de fans en daarbij hoort een prachtige bouwpakket. We hebben genoten van dit project.
>> Check laagste prijs (momenteel bol.com)

Onze eerste keuze Star Wars speelgoed: het beste Star Wars speelgoed in de Galaxy

Onze eigen eerste keuze op het gebied van Star Wars speelgoed gaat uit naar de Baby Yoda Plush van de Mandalorian. Deze plush is uitgebracht door Mattel. Dit pluche speelgoed zal bij elk kind in de smaak vallen. Baby Yoda is het ontzettend populaire personage uit de nieuwste Star Wars serie The Mandalorian. The Mandalorian valt ook goed in de smaak bij Star Wars fans die de laatste reeks films drie keer niks vonden. Bovendien is Baby Yoda superschattig.

Het beste budget Star Wars speelgoed

Het bekendste luchtschip uit de Star Wars saga is natuurlijk de Millennium Falcon – het schip van Han Solo. Je vindt dit luchtschip nu ook in Lego uitvoering. Als er één merk in staat is om bouwpakketten van hoge kwaliteit te maken, dan is het wel Lego. Het speelplezier begint bij het in elkaar zetten van je eigen Millennium Falcon. Vervolgens kun je het opnemen tegen al je Lego vijanden. Het grootste voordeel van deze Lego set is dat hij gewoon goed betaalbaar is.

Wat maakt ons geschikt als Star Wars speelgoed reviewers?

The review force is with us. Wij zijn al lange tijd Star Wars fans en kunnen je het één en ander over de verschillende werelden, personages en luchtschepen in het Galaxy far away vertellen. We delen graag onze kennis met je. Van Star Wars hebben we zelf verschillende stuks speelgoed in huis. Star Wars speelgoed is pas goed als het net echt is en zo authentiek mogelijk lijkt.

Als je zelf groot fan bent en elk jaar wel een keer een Star Wars weekend houdt, dan zijn de speeltjes natuurlijk een logisch gevolg. Wij moeten dan ook oppassen dat we er ons hele maandsalaris niet aan uitgeven, want er zijn toch leuke Star Wars artikelen in omloop. Dat betekent helaas ook dat je wel eens met namaakmateriaal te maken kunt krijgen en dat willen we voorkomen.

Kritisch blijven op het aanbod Star Wars speelgoed: hou balance in the Force

Die nepartikelen die men lukraak verkoopt, zijn niet zo waardevol als de echte producten van Star Wars en ze behoren dan ook niet tot het beste Star Wars speelgoed. Ze zijn afkomstig van fabrieken die geen rechten hebben gekocht om Star Wars artikelen te mogen produceren. Er is niet zo’n hoog afwerkingsniveau en de kans is groot als je via een illegale partij iets koopt, je niet tevreden zult zijn met het product. Je weet alleen niet altijd hoe je erachter moet komen wie de goede en wie de slechte verkoper is.

Heel veel speelgoedmakers plegen een moord om de rechten op het produceren van Star Wars speelgoed te verkrijgen. Star Wars is zo ontzettend populair, dat het speelgoed wel moet verkopen. Het risico is natuurlijk dat er heel veel Star Wars speelgoed van lage kwaliteit op de markt komt, omdat producenten verwachten dat het toch wel wordt verkocht. Ze verwachten dat consumenten meer letten op het merk dan op de kwaliteit van het speelgoed.

Aanvankelijke scepsis: stroef eerste begin

De concurrentie op het gebied van Star Wars speelgoed is niet heel groot. Lego Star Wars is verreweg het meest populair. Lange tijd bezat het als enige de rechten op het produceren van verschillende Star Wars producenten. Vandaag de dag is er gelukkig meer concurrentie. Zo heeft Mattel bijvoorbeeld verschillende patenten op het maken van Star Wars speelgoed. Het is nog een beetje afwachten hoe hoog de kwaliteit van dit alternatieve speelgoed zal zijn.

Wat beloven Star Wars speelgoed makers meestal? It’s a trap! Of…

Star Wars speelgoed producenten zullen je beloven dat je alle avonturen uit de saga na kunt spelen. Dat is natuurlijk wel zo, maar Star Wars blijft science fiction. Het speelgoed voldoet aan de regels van de echte wereld. Dus hele planeten opblazen met een Death Star zit er niet bij.

Als er risico is dat je namaakspeelgoed koopt, waarom zou je er dan aan beginnen? Dat is een goede vraag en het antwoord kan heel verschillend zijn. Jij wilt Star Wars speelgoed, omdat je echt een passie hebt voor alles dat met Star Wars te maken heeft. Je buren zijn collectors die beurzen afgaan voor dat ene zeldzame object en anderen gaat het alleen om de films. Er zijn dus diverse soorten fans en dat bepaalt vaak ook of je de stap zet om Star Wars speelgoed te gaan kopen.

 • Ze zeggen allemaal dat ze waarheidsgetrouwe figuren, schepen of voertuigen op een bepaalde schaal maken.
 • Ze geven aan bij welke film een Star Wars artikel hoort.
 • Sommige artikelen zijn origineler dan anderen en hier is de prijs ook aan gekoppeld.

Let hier op bij de aanschaf van Star Wars speelgoed

Van plan Star Wars speelgoed aan te schaffen? Een goed idee, maar let in ieder geval wel op het volgende:

 • Hoe waarheidsgetrouw lijkt het speelgoed? Is het direct duidelijk naar welk luchtschip of personage het speelgoed vereist? Of moet je lang zoeken naar de gelijkenis?
 • De leeftijd van het kind: geef je bijvoorbeeld de voorkeur aan een Star Wars knuffel, een plastic actiepop? Of misschien geef je wel de voorkeur aan een Lego-pakket of bouwmodel op schaal? Jonge kinderen kun je het beste geen pakket met kleine deeltjes geven.
 • Speciale effecten en speelervaring: denk bijvoorbeeld aan een Light Saber die oplicht, of actiefiguren die geluidseffecten met de echte stemmen van de acteurs uit de film hebben.
 • Variatie: met Lego kun je van alles en nog wat laten gebeuren. Je kunt Luke Skywalker in elk type schip plaatsen (ook van the Empire) en hem bijvoorbeeld het lichtzwaard van Darth Vader geven. Misschien is in je kinds fantasie Luke wel de slechterik.

Onze onderzoeksdata: Star Wars speelgoed als volgt onderzocht

Het beste Star Wars speelgoed moet aan flink wat eisen voldoen. Wij beoordelen het op deze criteria:

 • Zijn het unieke items of is het massaproductie? (om de prijs te rechtvaardigen)
 • Hoe is het niveau van de afwerking?
 • Vanaf welke leeftijd is het geschikt als het om speelgoed voor kinderen gaat?
 • Lijken de artikelen ook echt op de films, dus zijn de vormen en kleuren gelijk?
 • Is het speelgoed om echt mee te spelen, of is het eerder speelgoed om in een glazen kast te zetten en alleen maar naar te kijken?
 • Goed Star Wars speelgoed moet allereerst betaalbaar zijn en geen fortuin kosten
 • Star Wars speelgoed moet ook goed lijken: het moet in één oogopslag duidelijk zijn welk personage is afgebeeld. Hierbij is het ook belangrijk dat alle details goed kloppen. Die details zitten hem vooral in de afwerking van kleding en natuurlijk de details in het gezicht. Lijkt Luke wel echt op Luke? En lijkt Leia wel echt op Leia?
 • Originaliteit: een nieuwe Luke Skywalker pop uitbrengen, is natuurlijk leuk en aardig. Maar helaas zijn er hier al honderden van. Zo origineel zal de pop dus niet zijn. Niet tenzij deze bijzondere extra’s heeft te bieden, zoals bijvoorbeeld unieke audio effecten.
 • Prijs-kwaliteit: hoe hoger de prijs van het Star Wars speelgoed, hoe hoger de kwaliteit moet zijn
 • Klantreviews: als de klanten die ons zijn voorgegaan tevreden zijn over het product, is dat altijd een goed teken.

Hoe we Star Wars speelgoed vervolgens getest hebben: onze testgegevens

We hebben een flink aantal Star Wars artikelen aangeschaft om ze zelf te kunnen testen op de criteria in de vorige paragraaf. Er zijn inderdaad veel verschillen te bemerken en dat maakt dat het ene speelgoed geschikter is voor ook jonge kinderen, terwijl het andere weer meer voor oudere kinderen of alleen volwassenen is. Zodra je het speelgoed in je handen hebt, merk je al snel of het een geschikt artikel is voor onze top 10 met alleen het beste Star Wars speelgoed.

Star Wars speelgoed 1: Star Wars The Mandalorian Baby Yoda plush van Mattel is de onbetwiste favoriet

Baby Yoda is, zoals gezegd, een publiekslieveling. De populariteit van Baby Yoda is deels ontleend aan zijn schattige ontwerp en deels aan het fijn dat hij op zijn oude voorganger Yoda lijkt.

 • Een lekker zachte knuffel
 • Goed lijkend ontwerp
 • De knuffel heeft een stevige basis (is met bonen gevuld)
 • Hij is bijna 30 centimeter groot.

Star Wars speelgoed 2: de LEGO Star Wars Millennium Falcon Microfighter – 75295 is de beste budgetoptie

De Lego Millennium Falcon Microfighter is onze favoriete budgetoptie. Dit is waarom:

 • Lijkt sprekend op het originele ruimteschip van Han Solo
 • Dit miniatuur ruimteschip heeft een eigen noppenschieter
 • De pret begint al bij het in elkaar zetten van de Falcon aan de hand van de handige instructies
 • Deze miniatuur is geschikt voor alle leeftijden
 • Ideaal om te combineren met ander speelgoed uit de Lego Star Wars reeks.

Star Wars speelgoed 3: het LEGO Star Wars 501st Legion Clone Troopers pakket vormt een volledige set

Over nog meer Lego Star Wars gesproken: sta ons toe je aan het 501st Legion Clone Troopers te introduceren.

 • Deze Lego Set komt met verschillende mini-actiefiguurtjes, maar ook met BARC Speeder en een AT-RT Walker
 • Kies partij tussen de Battle Droids of de Legion Clone Troopers
 • Je kind (of jijzelf) blijft eindeloos bezigOok te combineren met andere Lego Star Wars sets en met andere Lego sets in het algemeen.

Star Wars speelgoed 4: de LEGO BrickHeadz Star Wars De Mandalorian & Baby Yoda zijn de ideale accessoires voor in huis

Lego BrickHeadz is ook Lego, maar dan iets heel anders. Deze set stelt je in staat Baby Yoda en de Mandalorian als miniatuur (met groot hoofd) na te bouwen. Groter dan een normaal Lego-figuur.

 • Combineert het beste van Star Wars, Lego én BrickHeadz
 • Je kunt de oren van Baby Yoda verstellen voor een trieste of vrolijke houding
 • De zweefkinderwagen “zweeft” echt (met behulp van doorzichtige Lego onderdelen)
 • Ideaal om mee te spelen, maar ook fantastisch als collectors item voor op een kast of dressoir.

Star Wars speelgoed 5: de LEGO Star Wars R2-D2 – 75308 stelt je in staat je eigen R2 D2 te bouwen

Nog meer Lego. Tot nu voornamelijk Lego in de lijst. Dat is ook niet zo gek: het meeste Star Wars speelgoed dat wordt uitgebracht, is van Lego. Opnieuw een miniatuur, ditmaal de kleine R2-D2.

 • Deze kleine R2-D2 is volledig op schaal
 • De middelste poot kan worden ingetrokken en de kop rondgedraaid; ook heeft Lego R2-D2 uitschuifbare luiken aan de voorzijde en een omhoog te trekken periscoop
 • Inclusief unieke Lego steen (ter viering van 50-jarig Lucasfilm)
 • Prachtig collectors item.

Star Wars speelgoed 6: de Star Wars Black Series Deluxe Boba Fett – Speelfiguur 15cm is van veel details voorzien

Of kies voor een mini figuur van Boba Fett. Boba Fett was te zien in de oorspronkelijke trilogie, maar ook in The Mandelorian. Binnenkort krijgt Boba Fett zelfs zijn eigen serie.

 • Fraaie minifiguur van een bekend en geliefd personage
 • Voorzien van vele details (zoals krasjes op de helm)
 • Maakt onderdeel uit van Star Wars The Black Series met tal van gerelateerde figuren
 • De pop heeft meerdere scharnieren en kan tal van houdingen aannemen.

Star Wars speelgoed 7: de Star Wars Bobble Head POP N° 368 – Mandalorian – The Child van Funko is ideaal voor Bobble Head verzamelaars

Op zoek naar een leuke Bobble Head? Dan is deze Star Wars Bobble Head zeker iets voor jou.

 • Het beste van Bobble Head en Star Wars ineen
 • Goed lijkend miniatuur Baby Yoda figuurtje
 • Staat stabiel op elk recht oppervlak
 • Gemaakt van kunststof dat tegen een stootje kan.

Star Wars speelgoed 8: het Metal Earth Star Wars Millennium Falcon miniatuur is levensecht

Altijd al de Millennium Falcon in miniatuur willen hebben? Kies dan voor deze versie van metaal.

 • Gemaakt van fraai en duurzaam model
 • De onderdelen van deze miniatuur zijn vakkundig en met laser uitgesneden
 • De eerste uitdaging zit in het vormen van de puzzel en het zelf in elkaar zetten van de miniatuur
 • Stap voor stap monteren aan de hand van de instructies
 • En dan: een fraai en gedetailleerd eindresultaat.

Star Wars speelgoed 9: de Funko Pop! Star Wars: de Darth Vader pop is een leuk modern verzamelfiguur

Iedereen kent Darth Vader. De hijgende Zwarte Ridder is door vriend en vijand gevreesd. Veel mensen zullen beweren dat Darth Vader het beste personage is dat Star Wars kent.

 • Deze Darth Vader heeft gelukkig een wat vriendelijker ontwerp: het is een Bobble Head van Pvc
 • Voorzien vak kleurig display doosje
 • Inclusief licht- en geluideffecten
 • Ideaal voor in de boekenkast of op een dressoir: zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Star Wars speelgoed 10: met de Revell Star Wars Model Set kun je je eigen x-Wing fighter in elkaar zetten

Het bekendste gevechtsvliegtuig van de rebellen in Star Wars is natuurlijk de x-Wing. De bouwset van Revell stelt je in staat nu je eigen x-Wing fighter miniatuur te bouwen. Dit kun je ermee:

 • Het ontwerp is helemaal gedetailleerd en op school
 • Simpel, maar leuk bouwpakket: je bent er zo uren zoet mee
 • Inclusief lijm en verf
 • Bescheiden prijsje voor veel plezier.

De Sphero Drone BB-8 Figurine is één van de beste stukken Star Wars speelgoed volgens Pocket-lint.com

Of kies je voor de BB-8 Sphere Drone figuur? Volgens Pocket-lint.com is dit één van de beste stukken Star Wars speelgoed die je online zult vinden. Deze miniatuur is op schaal en direct herkenbaar. Je bedient hem via een app op de smartphone. Als je alle droids in de reeks naast elkaar zult zetten, zullen ze op elkaar reageren. Ook reageren ze op bepaalde scènes in de film.

https://www.pocket-lint.com/nl-nl/gadgets/koopgidsen/star-wars/137509-beste-star-wars-gadgets-en-speelgoed

De top 10 met beste Star Wars speelgoed volgens ons lezerspanel

We hebben naast onze redactie ook ons lezerspanel aan het werk gezet:

Snel overzicht: Deze Star Wars speelgoed raadt ons lezerspanel aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste keuze voor volwassenenLEGO – Star Wars Stormtrooper Helm: Deze helm is uniek en een prachtig Star Wars-object om te hebben. De uitdagende vorm maakt het een fantastisch pronkstuk voor elke verzamelaar. We vinden het ook leuk dat de helm samen met een kind gebouwd kan worden, ondanks dat het bedoeld is voor 18 jaar en ouder. >> Check laagste prijs
Beste keuze voor jonge fansMattel – Star Wars Baby Yoda: Deze pluche Baby Yoda pop is ideaal voor de allerkleinste Star Wars fans in het gezin. Ondanks het harde hoofd en handjes is het speelgoed bijna 30 centimeter groot en geweldig om mee te spelen. We waren verrast door de details en vinden het een must-have voor elke jonge fan. >> Check laagste prijs
Uitdagend bouwpakketLEGO – Star Wars Millennium Falcon: The Millennium Falcon is zonder twijfel een van de favoriete LEGO bouwmodellen voor fans. We zijn gecharmeerd door de diverse LEGO poppetjes die bij het set komen. Voor kinderen die al ervaring hebben met LEGO en op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, is dit een perfecte keuze. >> Check laagste prijs

1. LEGO – Star Wars Stormtrooper Helm – vanaf 18 jaar

Deze helm is niet voor kleine kinderen om zelf te bouwen, maar samen met een volwassene zou het volgens ons wel kunnen.

Pluspunten:

 • Het is een uniek Star Wars object.
 • Het heeft een uitdagende vorm en staat mooi op een standaard.

Minpunten:

 • Er zijn meer helmen die je dan ook wilt hebben.
 • De prijs van de helmen schommelen tussen de 50 en 170 euro.

2. Mattel – Star Wars Baby Yoda – vanaf 3 jaar

Dit is een pluche pop van baby Yoda, maar het heeft een hard hoofd en harde handjes. Dit is het beste Star Wars speelgoed voor de allerkleinste fans in het gezin.

Pluspunten:

 • Het is leuk om mee te spelen en is bijna 30 centimeter groot.

Minpunten:

 • Volwassenen die baby Yoda bestellen, weten niet altijd dat er verder niks in de zak zit waarop het hoofd geplaatst is. Je kunt baby Yoda dus niet uit de zak halen en bijvoorbeeld naast de helm neerzetten, want hij blijft niet staan omdat er geen onderlijf aan zit.

3. LEGO – Star Wars Millennium Falcon – vanaf 9 jaar

The Millennium Falcon is een van de favoriete LEGO bouwmodellen om na te maken.

Pluspunten:

 • Er zitten diverse LEGO poppetjes bij.
 • Het is een uitdagend bouwpakket voor kinderen die al graag met LEGO spelen en nu wel iets moeilijkers willen proberen.

Minpunten:

 • Ook hier kan de prijs ervoor zorgen dat je eerst nog even moet doorsparen.

4. LEGO Star Wars 501st Legion Clone Troopers – vanaf 7 jaar

Dit LEGO pakket bevat veel minder bouwstenen dan de nummer 3 van het beste Star Wars speelgoed in deze top 10.

Pluspunten:

 • Hierdoor kunnen er ook iets jongere kinderen mee bouwen.
 • Je krijgt er diverse poppetjes bij.

Minpunten:

 • Voor deze prijs kunnen we geen minpunten bedenken.

5. LEGO – Star Wars Adventskalender – vanaf 6 jaar

Dit is een ideaal cadeau voor de decembermaand.

Pluspunten:

 • Achter elk vakje zit iets dat met Star Wars te maken heeft.
 • Je kunt de items gebruiken bij de andere LEGO artikelen.

Minpunten:

 • De prijs is wel echt hoog voor 24 kleine LEGO attributen.

6. Sphero – Star Wars R2-D2 Droid – vanaf 8 jaar

Daar is hij dan eindelijk: de R2-D2 droid die je met een app kunt laten bewegen. Wij vinden dit een van de leukere interactieve objecten als het om het beste Star Wars speelgoed gaat.

Pluspunten:

 • Het geluid, de lichtjes en de bewegingen zijn gaaf.
 • Je kunt de droid zowel met iOs als met Android bedienen.
 • Er zit een oplaadkabel bij voor de droid.

Minpunten:

 • De functies zijn leuk, maar na een tijdje zet je het waarschijnlijk toch in de kast omdat je klaar bent met spelen en je het niet kapot wilt maken.

7. LEGO – Star Wars Finn – vanaf 8 jaar

Dit is geen LEGO set waarbij je uren bezig bent om hem in elkaar te zetten, maar je kunt er wel leuk mee spelen.

Pluspunten:

 • Finn is in verschillende houdingen te zetten.
 • Er zijn nog meer figuren binnen dezelfde serie.

Minpunten:

 • Als je alle figuren wilt verzamelen – en dat wil je zodra je er eenmaal eentje hebt – ben je bijna 500 euro kwijt.

8. Zygomatic Board Game Studio – Star Wars dobbelspel – vanaf 6 jaar

Dit is een keer geen LEGO, maar een van de Star Wars spellen die er zijn. We moeten toegeven dat er nog meer Star Wars spellen zijn die nog leuker zijn, maar voor de jongere doelgroep is dit het beste Star Wars speelgoed binnen de categorie ‘spellen’.

Pluspunten:

 • Dit is ook leuk voor de jongere Star Wars fans. Je dobbelt en bouwt met de dobbelstenen je eigen verhaallijn.

Minpunten:

 • Je moet met de jongste kinderen wel recentelijk een Star Wars film gezien hebben om voor voldoende inspiratie te zorgen.

9. Daniel Wallace – Star Wars deluxe box set met The Jedi Path & Book of Sith

Dit is technisch gezien geen speelgoed om mee te spelen, maar wel ideaal om je vrije tijd mee door te brengen.

Pluspunten:

 • Een luxe box set is altijd goed afgewerkt en van goede kwaliteit.
 • De inhoud is goed vormgegeven.

Minpunten:

 • Er zijn meerdere luxe box sets, dus je moet goed kiezen welke je wilt en geen dubbele kopen.

10. Pcasso – schilderen op nummer Star Wars Yoda

Zelfs als je nog nooit geverfd hebt, is deze van Yoda fantastisch om het een keer te doen. Het is officieel niet het beste Star Wars speelgoed, maar je kunt je er wel prima mee vermaken en hebt daarna een mooi – door jouzelf gemaakt – kunstwerk voor aan de muur.

Pluspunten:

 • (Bijna) Al het benodigde materiaal zit in de doos, dus je hoeft niet zelf penselen of iets dergelijks aan te schaffen.
 • Je hoeft alleen maar de juiste kleur die met een nummer op het potje verf aangegeven staat te verven op diezelfde nummers op het doek.
 • Leuk om in te lijsten als je tevreden bent met het resultaat.

Minpunten:

 • Je moet wel zelf even naar de bouwmarkt om wat hout voor een frame voor het doek in elkaar te timmeren, want anders is het lastig verven.

Beste Star Wars speelgoed volgens Beslist

Op Beslist vind je ontzettend veel Star Wars speelgoed en de Death Star en Mos Eisley krijgen vijf van vijf sterren. Dit zijn dan ook meteen producten van meerdere honderden euros. Misschien zijn dit de artikelen die de allergrootste fans met bijna net zo’n grote portemonnee kopen, maar we zijn zelf dat dit niet het meest voor de hand liggende Star Wars speelgoed is dat door de grootste groep Star Wars liefhebbers gekocht wordt.

Jouw Star Wars speelgoed vervolgstap

Star Wars is een ontzettend grote franchise. De nadruk ligt bij Star Wars speelgoed op Lego Star Wars. Nu is dat niet zo heel erg, want Lego Star Wars heeft voldoende te bieden voor elke Star Wars fan. Er zijn ook nog een aantal andere merken die leuk Star Wars speelgoed aanbieden. Deze hebben we hierboven beschreven. Zelf het leukste speelgoed zoeken? We hebben je verschillende tips gegeven om zelf leukste speelgoed van Star Wars uit te kunnen kiezen.

Lees ook onze tips over deze aanverwante onderwerpen:

En nu is het tijd voor…

Niet langer wachten, maar meteen bestellen. Er zijn namelijk ook Star Wars artikelen die in beperkte oplage geproduceerd worden. Als je die nog te pakken kunt krijgen en je bent een groot verzamelaar, moet je je aankoop zeker niet meer uitstellen. Voordat je het weet ben je net te laat en als je het later via via moet kopen, betaal je vaak nog meer dan de oorspronkelijke prijs. Klik op de links en ga ervoor.

Conclusie

Bijna iedereen verzamelt in zijn leven wel iets waar hij van binnen een warm van gevoel krijgt. Voor jou kunnen het boeken zijn, je partner verzamelt misschien parfumflesjes en weer iemand anders spaart zijn favoriete filmartikelen. Je begint met de Dvd’s, stapt over naar Star Wars speelgoed en haalt daarna alle posters in huis om je kamer mee vol te plakken.

Voordat je het weet ga je met de carnaval als je favoriete Star Wars karakter de deur uit. Laat je door niemand tegenhouden en doe vooral dat waar je plezier in hebt.

Gebruikte bronnen in dit Star Wars onderzoek

In onze zoektocht balans in The Force aan te brengen, hebben we de volgende bronnen bekeken:

•          https://www.brickfanatics.com/nl/five-reasons-that-star-wars-toys-are-not-selling/. 
Succes!