Redactie & Lezers

Wie wij zijn

Op bestekinderadvies.nl schrijven wij over onze onderzoeken naar de beste producten rondom kinderen, opvoeding en opgroeien.

Naar de redactie
Alleen het beste

Wij weten hoe je opgroeien leuk en gezond maakt

 De manier waarop je opgroeit, levert een gigantische impact op het leven van een kind. Niet voor niks worden de eerste 11 levensjaren ook wel de imprintperiode genoemd. De wereld overkomt je op die leeftijd en jij gaat leren en ontdekken wat normaal is en wat niet normaal is.

Wat is gelukkig opgroeien nou echt? Bij opgroeien hoort natuurlijk ook spelen. Daarom hebben we ook een uitgebreide selectie met artikelen rondom het beste speelgoed.

Onze Hoofdredactie

Mariska, Leonore & Samantha

Mariska van de Ven

Mariska van de Ven

Redactiemanager

Voor de eerste keer moeder, maar tonnen ervaring als academisch onderzoeker en redacteur. Vanuit mijn master in reserachjournalistiek ben ik hier terechtgekomen en haal ik het onderste uit de kan rondom alles wat met kinderen te maken heeft.

Leonore de Vries

Leonore de Vries

Hoofdredacteur

Mijn wens is dat het gezin weer op #1 komt. Dat vaders weer weten wat trouw is. Dat moeders weer weten wat ze willen. Dat vaders weer weten wat hun rol is: zorgen voor het gezin. Dat moeders weer doorkrijgen wat hun superkracht is… en dat allemaal zodat onze kinderen weer weten hoe het is om op te groeien met een vader en een moeder. Gelukkig, gezond en sterk.

Samantha van Duuren

Samantha van Duuren

Redactie Pedagogiek

Als professional in het onderwijs brengt Samantha haar ervaring mee naar de redactie. Daarnaast is ze meesterlijk in communicatie, waardoor ze op haar eigen unieke wijze haar boodschap uitdraagt in de artikelen die ze voor bestekinderadvies.nl schrijft.

Een woordje

Van Onze Hoofdredactie

“Weet je, ‘progressief’, ‘vrijgevochten’ en ‘zelfstandig’ zijn woorden die niet bij mij passen. Hoezo zelfstandig? Je doet het toch samen met je partner? Laten we alsjeblieft het gezin weer herstellen en beseffen dat we samen één zijn. Man, vrouw en kind. Wie anders hebben we nog? Wie denkt er aan ons en zorgt voor ons? Niemand anders dan je eigen kind, moeder en vader. Dit is mijn missie als hoofdredacteur.”

– Leonore de Vries

Lezers per maand

Jaren opvoed-ervaring

Bedreven redacteuren

Jaren actief als bloggers

Neem contact op

Locatie: Torenallee 20, 5617 BC Eindhoven

Telefoon: 063988810

Email: redactie at bestekinderadvies.nl

Kantooruren: Ma-Vr: 9.00 – 17.00