Heb jij de boeken van Harry Potter verslonden en raak je onder de indruk van de avonturen in het Hogwartts kasteel? Kun je maar geen genoeg krijgen van alles wat met Harry, Hermelien of Dobby te maken heeft? Dan zul je vandaag blij worden van onze nieuwe top 10 met het beste Harry Potter speelgoed van dit moment.

Inhoud van deze pagina:

Beste Harry Potter speelgoed voor de jonge tovenaarsleerling

Harry Potter is een geweldige filmserie voor jong en oud. Heel veel mensen voelden zich thuis in de fantasiewereld van Zweinstein, Hogeschool van Hocuspocus en zagen Harry Potter en zijn vrienden van onwetende kinderen opgroeien tot ervaren, wijze volwassenen. Heer Voldemort lag altijd op de loer, maar werd in het laatste boekdeel eindelijk verslagen. Het beste Harry Potter speelgoed kan de magie uit de boeken en de films doen herleven.

Onze zoektocht naar het beste Harry Potter speelgoed: een zoektocht langs Smekkies “in duizend smaken”

Er zijn online weet wat Harry Potter artikelen te vinden, waaronder een hoop Harry Potter speelgoed. Dit speelgoed verschil nogal van elkaar op het gebied van kwaliteit. Sommige Harry Potter producten zijn nu eenmaal beter dan andere. Aan ons, als Harry Potter fans, de taak het beste Harry Potter speelgoed van kwalitatief minder speelgoed te onderscheiden.

Snel overzicht: Dit speelgoed raden we aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Onze #1 Harry Potter speelgoedGrote Zaal van Zweinstein: Deze LEGO set werd als de favoriete #1 ontvangen door onze testpanel.
>> Check laagste prijs (momenteel bol.com)
Beste budgetoptie Harry Potter speelgoedFunko Pop: Deze ontzettend leuke Bobblehead vinden we ondanks de lage prijs, alsnog de favoriete Harry Potter pop.
>> Check laagste prijs (momenteel bol.com)
Favoriete Harry potter accessoires LEGO Harry Potter Ligusterlaan 4: Om de fantasie van je kind te verbreden raden we je aan om locaties aan te schaffen waar over gefantaseerd kan worden. Deze set helpt hierbij!
>> Check laagste prijs (momenteel bol.com)

Onze nummer één keuze Harry Potter speelgoed: de beste toverspreuk online

Onze eerste keuze Harry Potter speelgoed is gelijk een klassieker: de Grote Zaal van Zweinstein in Lego vorm. Deze grote zaal bouw je op uit honderden en honderden steentjes. Ook krijg je liefst 10 verschillende minifiguurtjes meegestuurd. In de Grote Zaal vind je onder andere het banket, maar ook de sorteerceremonie. Verder kom je de bewegende trappen tegen en de Basilisk. Bij de Grote Zaal zit ook een toren. Alles erop en eraan voor uren speelplezier.

De beste budgetoptie Harry Potter speelgoed

Niet het vermogen van een rijke stinkerd als een Malfidus (of zelfs een Potter), maar dat van de goeiige familie Wemel? Kies dan voor een Funko Pop – model Harry Potter (de bebrilde tovenaar in hoogsteigen persoon). Deze pop wordt geleverd in een vensterdoos. Het gaat om een leuk ontwerp Bobble Head, dat je maar je maar wilt neer kunt zetten en die leuk is om mee te spelen. Het is een echt collectors item: zowel jongeren als ouderen kunnen hem waarderen.

Wat maakt ons geschikte Harry Potter speelgoed reviewers?

Wij zijn Harry Potter fans van het eerste uur. We waren nog jong toen de boeken uitkwamen en hebben de avonturen van Harry, Ron en Hermelien op de voet gevolgd. Toen de eerste films uitkwamen, waren we er als de kikken bij om deze in de bioscoop te bekijken. Toen het eerste speelgoed uitkwam, hebben we het één en ander in huis gehaald, waaronder ook Lego setjes. Onze interesse is altijd gebleven, dus volgen we de ontwikkeling nog steeds op de voet.

Blijf kritisch op het aanbod Harry Potter producten

Iedere speelgoedfabrikant wil natuurlijk alleen maar verkopen, verkopen, verkopen. Alles draait tegenwoordig om winst maken en niet zozeer om het plezier in de huiskamer brengen. Als er niks verkocht wordt, is de speelgoedfabriek snel gesloten. En dus proberen fabrikanten op elke trend in te spelen en die van Harry Potter blijkt een schot in de roos. Toch moet je uitkijken met wat je waar koopt, want er kunnen wel eens nepartikelen bijzitten. Het betreft dan goedkope namaak.

Het aanbod Harry Potter speelgoed is inmiddels erg groot. Dat wil overigens niet zeggen dat al dit speelgoed van hoge kwaliteit is. Harry Potter is nog altijd mateloos populair, zeker sinds er vervolgboeken zijn geschreven (Fantastic Beasts) die zich in dezelfde wereld en met deels dezelfde personages afspelen. Let er wel goed op dat je kiest voor speelgoed van hoge kwaliteit en niet voor speelgoed dat in rap tempo is geproduceerd omdat het toch wel wordt verkocht.

Let op de leeftijdsspecificatie

Bij het product staat aangegeven voor welke leeftijd het bedoeld is. Koop geen Harry Potter speelgoed met kleine onderdeeltjes – zoals Lego – voor kinderen onder de drie jaar. Ook als ze drie of vier zijn, moet je voorzichtig zijn, niet alleen met kleine onderdelen, maar ook met scherpe randen. De leeftijdsspecificatie geeft ook aan hoeveel uitdaging het speelgoed biedt.

Licenties

Harry Potter speelgoed van kwaliteit zal een licentie hebben. Helaas kom je ook een hoop namaak tegen. Zoals met alle namaak geldt, dat dit nooit zo goed is als het origineel. Let dus op labels.

Hoe zit het met boekenkennis?

Voor bepaald Harry Potter speelgoed is kennis van de boeken (of de films) een vereiste, terwijl kinderen bij ander soort speelgoed ook meteen aan de slag kunnen. Een bouwpakket van Lego is altijd spannend, zelfs al heeft het kind geen idee wie Harry Potter en zijn vrienden zijn.

Aanvankelijke scepsis: moeizaam onderzoek naar de “Steen der Wijzen”

Er is heel veel Harry Potter speelgoed op de markt. Het is soms moeilijk het kaf van het koren te scheiden. Wie in een zoekmachine “Harry Potter speelgoed” intypt, zal heel veel zoekresultaten krijgen. Maar hoe weet je nu welk speelgoed je hebben moet? Het duurde bij ons ook even voor we het beste speelgoed te pakken hadden. Om je diezelfde inspanning te besparen, hebben we in dit artikel onze eigen beste keuze Harry Potter speelgoed op een rijtje gezet.

Wat beloven Harry Potter speelgoed makers meestal? Spreken zij een waar woord of Dreuzeldrek?

De makers van Harry Potter speelgoed beloven je natuurlijk “een wereld vol magie”, maar ook “eindeloos speelplezier” en “een nieuwe wereld vol fantasie”. Laat je door zulke mooie uitspraken niet misleiden. Je kind heeft het heus wel door als speelgoed van lage kwaliteit is en de magie van de boeken of films niet kan evenaren. Dan verdwijnt het speelgoed in een hoek en wordt er nooit meer naar om gekeken. Toch jammer van het geld dat je eraan hebt besteed.

 • Alle bedenkers van het speelgoed zoeken aansluiting bij de verhaallijn, of het nu om de gebouwen, figuren of andere wezens gaat.
 • Ze beweren de afwerking altijd in orde te hebben en hebben hiervoor een speciale afdeling die steekproefsgewijs de kwaliteit onderzoeken.
 • Ze produceren speelgoed in verschillende prijsklassen. Hoe meer details of onderdelen, hoe duurder het speelgoed vaak is.

Harry Potter speelgoed: hier let je op bij aanschaf

Zoals bij alle speelgoed moet je op een aantal zaken letten voor je het koopt:

Leeftijd van de kleine Harry Potter fan

Het ene stuk Harry Potter speelgoed is meer geschikt voor heel jonge kinderen, terwijl het andere stuk speelgoed meer geschikt is voor oudere kinderen. Er zijn ook stukken speelgoed, zoals modellen op schaal, die zelfs voor volwassenen geschikt zijn. Op het speelgoed staat als het goed is een leeftijdsspecificatie. De leeftijdsspecificatie geeft aan hoe uitdagend het speelgoed is.

Veiligheid

Veilig speelgoed voldoet aan het in Europa gangbare CE-label. Dit label geeft aan dat het speelgoed getest is en aan alle veiligheidsnormen binnen de Europese Unie voldoet.

Duurzaam speelgoed

Kies voor Harry Potter speelgoed met een slim ontwerp, gemaakt van kwalitatief sterk materiaal. Zo weet je zeker dat het speelgoed lang meegaat en dat je kind er lang van kan genieten.

Extra effecten

Wat extra leuk is, is als Harry Potter speelgoed licht- en geluidseffecten heeft. Kinderen kunnen zich hier eindeloos over verwonderen. Let er wel op dat deze functies niet snel kapot gaan. Soms is het nodig een batterijtje in een pop te stoppen. Dat is natuurlijk een fluitje van een cent.

Alles draait om creativiteit

Speelgoed is pas gewild bij kinderen als ze er hun creativiteit volop in kwijt kunnen. Als het speelgoed de creativiteit niet prikkelt, zal het meteen in de hoek verdwijnen. Het beste speelgoed, ook dat van Harry Potter, zal eindeloze mogelijkheden bieden en geen twee keer hetzelfde zijn.

Speelgoed waarmee je samen kunt spelen

Ook belangrijk is het dat Harry Potter speelgoed kinderen in staat stelt samen te spelen. Als een kind alleen speelt, zal het snel zijn uitgekeken, maar twee of drie kinderen samen zijn creatiever dan één.

Onze onderzoeksdata: elke toverstaf en -spreuk uitvoerig uitgetest

Zelfs als je geen 1000% fan van iets of iemand bent, moet je objectief kunnen kijken naar wat je in een review beoordeelt. Voor ons ligt er de link met andere speelgoedartikelen die we regelmatig reviewen en voor het thema hebben we ons verder in Harry Potter zelf verdiept. Onze lijst met criteria ziet er als volgt uit:

 • Als het om figuren gaat, moet de gelijkenis er zijn.
 • Bij spellen moet de verhaallijn kloppen en het spel uitdagen om ermee te blijven spelen.
 • Bij bouwstenen moet het pakket compleet zijn en goed afgewerkt zijn.
 • Bij Harry Potter zie je veel items die meerdere vormen aan kunnen nemen (onderdeel van het tovenaarsthema) en dan moet die wisseling van vorm wel goed functioneren.
 • De kleuren moeten goed zijn.
 • De prijs moet in verhouding staan tot het soort speelgoed.

De belangrijkste criteria? Als wij Harry Potter speelgoed bekijken, baseren we ons oordeel met name op het volgende:

 • Welke kwaliteit heeft het materiaal?
 • Welke kwaliteit heeft het ontwerp? Bij een pop of actiefiguur moet natuurlijk een sterke gelijkenis zijn tussen de persoon uit de film – lijkt Harry Potter op de échte Harry Potter?

Hoe we Harry Potter speelgoed getest hebben: onze onderzoeksdata

We hebben in onze omgeving contact gezocht met de Harry Potter fans waar we aan het begin van deze review aan refereerden. Met hun hulp hebben we een selectie gemaakt en speelgoed besteld om het daarna met hen te testen. Door zelf naar de algemene kanten van speelgoed te kijken en hen te betrekken bij de Harry Potter aspecten van het speelgoed, zijn we tot de onderstaande lijst met het beste Harry Potter speelgoed gekomen.

Harry Potter speelgoed 1: de LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein is de beste algemene keuze

Onze beste algemene keuze Harry Potter speelgoed is, zoals gezegd, de Grote Zaal van Zweinstein uit Lego

 • Met het in elkaar zitten is je kind zo al een paar uurtjes zoet
 • Dankzij de vele actiefiguurtjes en details zijn er veel creatieve speelmogelijkheden
 • Het ontwerp van de Grote Zaal met toren is prachtig, ook voor Lego begrippen
 • Je kunt talloze scènes uit Harry Potter films naspelen
 • Ook kun je de Grote Zaal uitbreiden met allerlei andere Lego Harry Potter sets.

Harry Potter speelgoed 2: de Funko Pop! – N° 01 Harry Potter – Verzamelfiguur is de beste budgetoptie

De Funko Pop is een leuk verzamelitem voor de Harry Potter fan, klein en oud.

 • De Funko Pop is een geestige Bobble Head
 • Hij is goed te betalen
 • Het is een echt verzamelfiguur, er zijn verschillende varianten verkrijgbaar uit het Harry Potter universum
 • Goede kwaliteit popje met een stevige voet.

Harry Potter speelgoed 3: de Harry Potter speelfiguur van Mattel is een ideale speelpop voor jongens en meisjes

Het derde Harry Potter speelgoed in de lijst is de Harry Potter speelfiguur, zoals je die in de films ziet.

 • Voorzien van levensechte details: bril en natuurlijk het litteken, plus de Griffoendor outfit en een toverstok
 • De gewrichten van de pop zijn beweegbaar, zo kun je deze verschillende houdingen laten aannemen
 • Speel scènes uit de film na
 • Leuke pop voor kinderen.

Harry Potter speelgoed 4: de LEGO Harry Potter & Hermelien Griffel zijn joekels van speelfiguren

Harry Potter Lego komt ook met iets wel heel origineels: volledig beweegbare grote modellen van Harry Potter en zijn beste vrouwe kameraad studiebol Hermelien Griffel.

 • Komt in een set van 2 bijeen passende figuren
 • Uren bouwplezier
 • Leuke en prachtige modellen voor in huis, voor jong en oud
 • De poppen zijn rond de 26 cm hoog en hebben beweegbare handen, heupen en benen, net zoals de kleine Legofiguurtjes
 • Het gewaad van stof is afneembaar
 • Ook de toverstokken zijn in elkaar te bouwen
 • Fantastische modellen, geschikt voor jong en oud.

Harry Potter speelgoed 5: de LEGO Harry Potter Ligusterlaan 4 – 75968 is dé aanvulling voor je Lego collectie

Ook leuk om te hebben voor je Harry Potter collectie: de woning van de gehate dreuzels Duffeling.

 • Inclusief bezemkast onder de trap (Harry Potters slaapplek)
 • Inclusief Dobby, Harry en Ron figuurtjes
 • De vliegende Ford Anglia uit de tweede film is ook van de partij
 • Makkelijk uitbreiden met andere Harry Potter Lego sets.

Harry Potter speelgoed 6: de LEGO Harry Potter De Wegisweg – is letterlijk een hele straat

Lego Harry Potter De Wegisweg vormt letterlijk een hele straat aan gebouwtjes.

 • Kom alle bekende winkels uit de Harry Potterfilms tegen
 • In totaal is de Wegisweg liefst een meter in de breedte
 • Vol minifiguren en fraaie ontwerpen
 • Ideaal voor samenspelen met andere kinderen
 • Helaas wel wat aan de dure kant.

Harry Potter speelgoed 7: Noble Collection geeft je een magische Dobby voor in huis

Eén van de meest geliefde personages uit de Harry Potter boeken is ongetwijfeld Dobby, de rebelse, maar super loyale huiself. Je kunt nu je eigen kleine Dobby aankopen van Noble Collection.

 • Gedetailleerd klein model, dat in zijn geheel met de hand geverfd is
 • Een leuk ontwerp van hoge kwaliteit
 • Inclusief vitrine van hard plastic
 • Dobby staat op een ondergrond met stenen en fraaie factuur, met op de achtergrond een stenen fakkel.

Harry Potter speelgoed 8: de Wizarding World Hermelien pop is Hermelien in Barby-stijl

Ooit een kruising gezien van Hermelien Griffel en een Barbie? Nee, nou vandaag is de dag.

 • Deze Hermelien pop is zo’n twintig centimeter groot en heeft zacht, krullend haar
 • Hermelien is geheel in Griffoendor Zweinstein uniform uitgedost
 • Verschillende poppen verkrijgbaar in de Harry Potter 20 cm poppen reeks
 • Schoenen zijn afneembaar.

Harry Potter speelgoed 9: de Lucius Malfoy wandelstok van Noble Collection is de mooiste wandelstok die je online tegenkomt

Leuk voor kinderen en statig voor volwassenen: de wandelstok waarmee Lucius Malfidus rondloopt.

 • Net als in de film
 • Hoofd van de stok is met zilverkleurig metaal en rhinestone steentjes bedekt.
 • Gemaakt van PVC en van redelijk goede kwaliteit
 • Zijn geld zeker waard.

Harry Potter speelgoed 10: op zoek naar de ideale Harry Potter knuffel? Kies dan de Hedwig 12 inch Plush

Het tiende speelgoed in de lijst: een plush van Harries altijd trouw compagnon, de uil Hedwig.

 • Deze plush is heerlijk zacht
 • Liefst 38 centimeter groot
 • Mooi afgewerkt, duurzaam ontwerp
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding.

De top 10 met het beste Harry Potter speelgoed volgens ons lezerspanel

Naast onze redactie hebben we ook ons lezerspanel aan het werk gezet:

Snel overzicht: Deze Harry Potter speelgoed raadt ons lezerspanel aan per categorie

Aanrader per categorie:Beste uit de test:
Beste keuze voor bouwplezierLEGO Harry Potter Fantastic Beasts Newt’s Koffer: Met bijna 700 onderdelen kun je een magische koffer bouwen die open kan gaan. Wanneer je het koffer opent, kun je een deel van Fantastic Beasts naspelen. We vinden dit speelgoed geschikt voor de wat oudere fans van Harry Potter, gezien het aantal onderdelen en de complexiteit. >> Check laagste prijs
Beste keuze voor herkenbaarheidDobble Harry Potter – Kaartspel: Dit kaartspel, in het thema van Harry Potter, heeft herkenbare figuren waardoor het zelfs met jonge kinderen gespeeld kan worden. We adviseren om de kaartjes te lamineren voor een langere levensduur. >> Check laagste prijs
Beste keuze voor samenwerkingHarry Potter and the Battle of Hogwarts: In dit Engelstalige spel kruip je in de huid van de hoofdrolspelers. Je gebruikt de speelkaarten en samenwerking om het kwaad te bestrijden. We zijn vooral onder de indruk van het concept waarbij je door de ‘jaren’ heen gaat in het spel, wat het boeiend houdt. >> Check laagste prijs

1. LEGO – Harry Potter Fantastic Beasts – Newt’s koffer met magische wezens – vanaf 8 jaar

Je bouwt een koffer en dat blijkt open te kunnen: dat is magie.

Pluspunten:

 • Zodra het koffer opengaat, kun je een deel van Fantastic Beasts naspelen.

Minpunten:

 • Met bijna 700 onderdelen is dit niet voor de jongste fans van Harry Potter.
 • Het is wel een prijzig magisch koffer.

2. LEGO – Harry Potter Zweinstein kasteel – vanaf 16 jaar

Als er iets is dat je moet hebben als fan, dan is het wel kasteel Zweinstein. Het is dan ook zeker niet vreemd dat dit kasteel hoog op de lijst met het beste Harry Potter speelgoed staat.

Pluspunten:

 • Met bijna 900 onderdelen heb je lang bouwplezier.
 • Er zitten veel poppetjes/figuren bij.

Minpunten:

 • Net als bij andere LEGO pakketten, ontbreekt er wel eens een klein stukje. Zorg dat je zelf niks kwijtraakt.

3. Zygomatic Board Game Studio – Harry Potter Dobble kaartspel – vanaf 6 jaar

Dobble is er in veel varianten en deze met het thema Harry Potter bevat figuren die herkenbaar zijn.

Pluspunten:

 • Door de plaatjes kun je dit spel al met jonge kinderen spelen.

Minpunten:

 • De kaartjes zijn soms wat te dun en wie een lamineerapparaat in huis heeft, kan de kaartjes dan ook het beste voordat er mee gespeeld gaat worden van een stevig plastic laagje voorzien.

4. Usaopoly – Harry Potter Hogwarts Battle – vanaf 11 jaar

Dit is ook een spel en het behoort met recht tot het beste Harry Potter speelgoed, want je kruipt zelf in de huid van de hoofdrolspelers en gebruikt de speelkaarten en je samenwerking om het kwaad te bestrijden.

Pluspunten:

 • Het is een leuk spel voor 2, 3 of 4 spelers.
 • Je gaat door de ‘jaren’ heen in het spel en daardoor blijft het ook lang een boeiend spel.

Minpunten:

 • Het is een Engelstalig spel en dat vinden sommigen lastig.

5. Mattel – Harry Potter pop – vanaf 6 jaar

De poppen blijven altijd favoriet bij boeken en films die goed scoren bij het grote publiek. Hier heeft Mattel weer goed zijn best gedaan voor Harry Potter.

Pluspunten:

 • Je krijgt alle karakters in poppenvorm.

Minpunten:

 • Wij vinden de haren en kleding goed lijken, maar de gezichten niet altijd.

6. LEGO – Harry Potter Hogwarts Moment Herbalogy Class – vanaf 8 jaar

We hadden op nummer 1 van het beste Harry Potter speelgoed al het koffer dat open kan en hier gaat het om een van de vele boeken die je open kunt slaan.

Pluspunten:

 • Alle boeken zijn echte liefhebbersartikelen.

Minpunten:

 • Als je het boek dicht wilt doen, past niet alles erin.

7. LEGO – Harry Potter The Knight Bus – vanaf 8 jaar

Deze bus heeft ongeveer 400 onderdelen en er zitten 3 poppetjes bij.

Pluspunten:

 • De zijkant van de bus kan – nadat je hem in elkaar hebt gezet – open en zo kun je met de poppetjes in de bus spelen.

Minpunten:

 • Voor de adviesleeftijd zijn er uitdagendere bouwpakketten van LEGO. Deze vinden wij een stuk eenvoudiger en misschien al snel saai voor kinderen vanaf 8 jaar.

8. Mattel Games – Harry Potter UNO – vanaf 7 jaar

UNO is – net als de nummer 3 in deze lijst met het beste Harry Potter speelgoed – een spel dat in verschillende versies uitgebracht is, zo ook een Harry Potter versie.

Pluspunten:

 • De cijfers zijn gelijk aan de normale UNO, maar de plaatjes zijn allemaal gelinkt aan Harry Potter.
 • Dit spel kun je met lekker veel volwassenen en kinderen spelen en brengt veel lol.

Minpunten:

 • Het spel heeft wel een Harry Potter thema, maar het spel draait verder niet om Harry Potter of een van de boeken.

9. Zygomatic Board Game Studio – Harry Potter Story Cubes – vanaf 6 jaar

Het derde spel in deze lijst is ook voor de wat jongere fans.

Pluspunten:

 • Je dobbelt met de dobbelstenen en maakt dan je eigen verhaal met wat de dobbelstenen je gegeven hebben aan basisinformatie.

Minpunten:

 • Om er met zijn twaalven mee te spelen, vinden wij de dobbelstenen aan de kleine kant. Dit had best groter gemogen, ook omdat het voor jongere spelers bedoeld is.

10. Noble Collection – Harry Potter Magical Creatures – Gringotts Goblin – vanaf 6 jaar

Is dit echt speelgoed of niet? De meningen zijn verdeeld, maar er zijn genoeg mensen die met deze figuren de start van een verzameling ingeluid hebben en daarom vinden wij dat de Magical Creatures niet mogen ontbreken als het om het beste Harry Potter speelgoed gaat.

Pluspunten:

 • De karakters lijken sprekend op wat je in de films ziet.
 • De details zijn treffend.

Minpunten:

 • Het is een collectors item dat je handen vol geld gaat kosten als je er eenmaal aan begint.

Lego Harry Potter bouwsets: het beste Harry Potter speelgoed uit de test volgens Allesoverspeelgoed.nl

Volgens Allesoverspeelgoed.nl kun je als het op Harry Potter speelgoed aankomt, het beste voor Harry Potter Lego bouwsets gaan. Dat is ook niet zo vreemd: onze eigen lijst barst ook van de Harry Potter Lego sets. Waarschijnlijk de allermooiste is de Grote Hal, maar de Astronomietoren mag er ook zijn. Deze toren staat net als in de boeken en films schots en scheef.

Beste uit de test volgens Beslist

Op Beslist zie je meteen dat de spellen en het LEGO heel erg populair zijn als het om Harry Potter gaat. Er zijn meerdere pagina’s met alleen maar Harry Potter speelgoed. De poppen en figuurtjes die je kunt verzamelen zijn er ook, maar die worden minder goed verkocht dan het echte speelgoed waar je mee kunt spelen. Bij de verzamelobjecten wil je toch altijd ervoor zorgen dat ze niet beschadigd raken en die zet je dan snel in een vitrinekast of hoger op een boekenplank. Daarom kun je je afvragen of je ze wel als het beste Harry Potter speelgoed moet bestempelen.

Bij Radar is overigens een artikel over het kaartspel van Harry Potter geweest. Daar bleken – voor de echte kenners – vreemde vragen en soms onmogelijke antwoorden bij te zitten. Dat maakt een kaartspel natuurlijk waardeloos. Als je nog zo’n kaartspel hebt liggen, kun je volgens ons het beste alle kaarten een keer checken en de fouten eruit halen. Je kunt zelf met je kennis (of met behulp van internet) de kaartjes met vragen en antwoorden aanvullen en zo toch weer een complete set maken.

Jouw Harry Potter speelgoed vervolgstap

Je weet nu het één en ander over Harry Potter speelgoed. Op basis van de informatie in dit artikel moet het mogelijk zijn voor jezelf het beste Harry Potter speelgoed uit te kiezen. Kies onder meer uit Lego sets en tal poppen. Zelf iets uitkiezen? Neem dan de verschillende tips in acht.

Lees ook onze tips over deze aanverwante onderwerpen:

En dan…

… zit er niks anders meer op dan je volgende Harry Potter bestelling de deur uitdoen. Je hebt nu alle links naar het beste Harry Potter speelgoed hierboven staan en hoeft niet meer moeilijk te doen. Kijk wat je al hebt – of wat diegene die je een cadeau gaat geven al in zijn bezit heeft – en laat je bestelling lekker thuis afleveren. Hoe makkelijk kan het zijn?

Gebruikte bronnen voor dit onderzoek

https://www.beslist.nl/products/speelgoed_spelletjes/c/personage~11050068

https://radar.avrotros.nl/forum/speelgoed-f39/harry-potter-spel-t7943.html

https://harrypotter.fandom.com/wiki/LEGO_Dimensions

https://www.kidslovewhat.com/best-harry-potter-toys-gifts-for-kids/

Kortom

Wil je nog meer Harry Potter artikelen voor jouw verzameling? Als je geen zin hebt om het kasteel van LEGO te bouwen, kun je altijd nog voor de spellen of figuren kiezen. Je zult altijd veel lol met Harry Potter hebben en voor je het weet, zet je de DVD stiekem weer op de achtergrond aan.