Alle uitingen van Bestekinderadvies.nl zijn de mening van de redactie van Leonore de Vries en kunnen op geen enkele wijze worden opgevat als een persoonlijk gezondheidsadvies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer producten over te gaan. Wij raden alle consumptie- en gezondheidsproducten die wij op onze website bespreken af.

Wij doen geen enkele aanbevelingen en adviezen over voedsel, medicijnen en gezondheid en raden alle door ons genoemde producten in deze categorieën af. Deze website is enkel voor educatieve doeleinden. De uitingen van bestekinderadvies.nl hebben uitsluitend een educatief karakter over wat voor producten er beschikbaar zijn voor kinderen en kunnen op geen enkele wijze als medisch advies worden opgevat.  Het gebruik van deze informatie is op eigen risico en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

De enige website waar je feitelijke, wetenschappelijk bewezen uitspraken over gezondheid en consumptie kunt vinden, is de European Food Safety Authority. Neem alleen wat aan van die website en neem niks aan van onze en andere websites. 

Bestekinderadvies.nl kan niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid van de gegeven informatie op deze website. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aankoopbeslissingen en consumptiebeslissingen. Lees altijd de bijsluiter c.q. de tekst op de buitenverpakking. Lees voor het kopen eerst de aanwijzingen op de verpakking.